Dimecres, 14 d'abril de 2021

“L’evolució tecnològica del metro de BCN” al Fòrum InterRail

 

Mercat Nou / Arxiu TMB

“L’evolució tecnològica del metro de BCN” al Fòrum InterRail

El dijous 12 de març tindrà lloc al Museu del Ferrocarril de Catalunya la sessió “L'evolució tecnològica del metro de Barcelona”, a càrrec d'Agustín del Castillo, director de Metro de Barcelona entre 1978 i 2008.

Redacció / 05.03.15 - 09:53h

El Fòrum InterRail ha volgut recuperar alguna de les conferències que l'any passat, ─amb motiu dels 90 anys del metro de Barcelona─ es van celebrar per donar a conèixer al públic el passat, el present i el futur del metro de la ciutat de Barcelona, i és per això que a la seva agenda del mes de març ha programat la presentació que va realitzar Agustín del Castillo, un dels professionals més prestigiosos del món ferroviari i en especial de Metro de Barcelona.

El Fòrum tractarà sobre l'evolució de les tecnologies del ferrocarril suburbà com el material mòbil, els sistemes de validació, les comunicacions o la circulació.

La sessió és gratuïta, però és necessari fer una inscripció prèvia a M. Àngels Hurtado maria.angels.hurtado@upc.edu  938 967 248 o Maria Jesús Sangorrín mjsangorrin@ffe.es 938 158 491.

Dia: 12 de març de 2015 a les 18.30 hores
Lloc: Museu del Ferrocarril de Catalunya. Plaça Eduard Maristany s/n. Vilanova i la Geltrú

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB