Dijous, 25 de febrer de 2021

L’equip de TMB, campió de la 26a Cursa de la Vila Olímpica

 

L’equip de TMB, campió de la 26a Cursa de la Vila Olímpica

La cursa, que tanca el calendari de curses en ruta de Barcelona, l’organitza el C. A. Canaletes-Sant Martí i està pensada per fomentar-hi la participació de grups de persones i el treball en equip.

Redacció / 03.08.16 - 13:21h

Els participants podien participar-hi de manera individual o per equips, en el marc de la The Barcelona Companies Run by Mercer, la cursa de les empreses de Barcelona, i és en aquesta modalitat en què van participar per primera vegada sis representants de TMB,  dividits en dos equips, TMB-1 i TMB-2. 

El recorregut, que està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, va transcórrer pel districte de Sant Martí, amb l’al•licient que vorejava el mar. 

L’equip TMB-1, format per Carlos Álvarez Cividanes, Óscar Sainz Cerezo i Sandra Maria Sáez, va córrer la modalitat de 5 km mixta i va quedar en segona posició. 

En la modalitat de 10 km masculí, l’equip TMB-2, format per Àngel Córdoba Muñoz, Roberto Iglesias Delgado i Jordi Mosteirin Rodríguez, va aconseguir la primera posició, amb poc més d'un minut de diferència de l’equip següent. 

Moltes felicitats a tots ells!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB