Associació d'Amics del Ferrocarril de Barcelona fan una visita a la línia 9 Sud
Associació d'Amics del Ferrocarril de Barcelona fan una visita a la línia 9 Sud

L’Associació d'Amics del Ferrocarril de Barcelona fan una visita a la línia 9 Sud

L’equip de la línia 9 Sud i el departament del TMB Educa van ser els amfitrions dels 30 socis de l’Associació d'Amics del Ferrocarril de Barcelona que van participar de la visita guiada a les instal·lacions de la línia 9 Sud.

Redacció / 09.04.18 - 12:02h

El dissabte passat el departament del TMB Educa i dos membres de l’equip de professionals de la línia 9 Sud van guiar la visita. Va iniciar-se al vestíbul estació Zona Universitària de línia 9 amb l’explicació dels tipus i sistemes intel·ligents d´ascensors, d’escales d´emergència, i informació estació tipus pou.

Des d’allà, la visita va transcórrer per les estacions de Collblanc, Fira i Mercabarna, comcloent per acabar, dues hores més tard a l’estació d’origen Zona Universitària.

A l’estació de Collblanc es van destacar les característiques d’estació tipus pou amb ascensor de gran capacitat i ascensor per a persones amb mobilitat reduïda que porta directament a l’andana. De l’estació de Fira es parlar d’estació singular, de les seves dimensions, dels passadissos de connexions i del disseny arquitectònic de Toyo Ito i es destaca que es l’estació on es celebren esdeveniments especials. Per últim, de la estació de Mercabarna es destaca el premi FAD d’arquitectura i que es una estació pilot en el concepte-model dels horaris reduïts a polígons industrials (Parc Logístic i Mas Blau).

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Infraestructura
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB