Divendres, 18 de setembre de 2020

L’AECC organitza el I torneig de pàdel per a la investigació oncològica

 

I Torneig pàdel AECC / AECC

L’AECC organitza el I torneig de pàdel per a la investigació oncològica

Tot el que es recapti durant el torneig anirà destinat a favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer per a la investigació oncològica.

Redacció - Servei de Prevenció-Medicina del Treball, en col•laboració amb l’Associació Espanyola contra el Càncer, AECC / 08.11.16 - 12:07h

L’últim cap de setmana de novembre, del 25 al 27, les pistes del Reial Club de Polo de Barcelona acolliran el primer torneig solidari de pàdel amb l’objectiu de recaptar fons per a finançar la investigació contra el càncer. 

S’han establert tres categories masculines, 1a, 2a i 3a categoria i dos femenines, 1a i 2a categoria. Tots els participants al torneig tenen dos partits garantits que seran eliminatoris.

La inscripció al torneig es de 30 euros per jugador i inclou una bossa de regal i al finalitzar el mateix hi haurà un sorteig amb regals així com un còctel de comiat.

TMB té signat un conveni de col•laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer per divulgar consells de salut als treballadors i fomentar la promoció i educació de la salut.

Anima’t i inscriu-te i fes el teu cop més solidari! 

Recorda:

  • Lloc: Real Club de Polo de Barcelona
  • Preu Inscripció: 30,00 € per Jugador
  • Data Límit Inscripció: 18 de Novembre
  • Inscripcions Online: www.ticketea.com
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB