Jugant a pàdel / M.A. Cuartero
Jugant a pàdel / M.A. Cuartero

En joc la segona fase de la 3a edició de la lliga social de pàdel de TMB

S'acaba d'iniciar la segona fase de la lliga social de pàdel de TMB per equips. Vint-i-set equips competiran per obtenir el màxim trofeu d'aquesta tercera edició.

Redacció / 13.12.16 - 12:58h

Cinquanta-quatre jugadors de vint-i-set equips de les empreses de Bus, Metro i Projectes i Serveis de Mobilitat han disputat la primera fase del campionat. Pots consultar els resultats de la primera fase del campionat al peu de l'article.

La competició està dividida en tres fases, de dos mesos de joc cadascuna. Aquesta segona fase que acaba de començar està previst que finalitzi a finals de febrer, i la tercera, en què ja arribarem a l'equador del campionat, es jugarà als mesos de març i abril. Les finals se celebraran als mesos de maig i juny.

Cal destacar que en aquesta segona fase hi ha quatre parelles més i s'ha obert un grup nou.

La lliga està organitzada per treballadors de l'empresa amb el propòsit d'oferir una continuïtat en el joc del pàdel a tots aquells que ja el practiquen mitjançant la disputa de partits competitius en diferents categories —or, plata i bronze— i amb l'avantatge que són les parelles mateixes les que marquen el dia i l'horari de jugar.

Si hi esteu interessats, podeu posar-vos en contacte amb Jaime Carrasco Escudero (jcarrasco@tmb.cat).

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB