Divendres, 7 de maig de 2021

Ja s’han recollit 100 idees del repte "Estació del Futur", quina és la teva proposta?

 

Ja s’han recollit 100 idees del repte "Estació del Futur", quina és la teva proposta?

Dimarts 3 de novembre es durà a terme el darrer taller de creativitat. Els empleats poden continuar penjant les seves propostes fins al 15 de novembre.

Innovació / 10.11.20 - 07:58h

Més de 1.500 empleats s'han registrat ja a la plataforma TMBinnova i han col·laborat aportant un total de 100 idees. Les idees s’han distribuït uniformement entre els quatre subreptes proposats:

  • OCI: Com podríem integrar l'oferta cultural i d'oci de la ciutat a les estacions per fer que aquestes siguin més atractives i útils per als ciutadans?
  • CONNECTIVITAT: Com podríem transformar les estacions de metro en nodes que enllacin altres serveis de mobilitat de la ciutat per millorar l'experiència de viatge global dels usuaris?
  • CONFORT: Com podríem augmentar el confort a les estacions per fer més agradable el temps d'espera i incrementar la preferència i l'ús del metro com a mode de transport?
  • INTERACCIÓ: Com podríem interactuar amb el passatge a les estacions per conèixer-los millor i augmentar així la vinculació i preferència amb la marca TMB?

Encara queden places per al darrer taller de creativitat en línia previst per al 3 de novembre a les 15h. Podreu accedir-hi directament a través d’aquest enllaç “Entrenem la Creativitat”. 

Recordeu que per permetre la màxima participació de tots els empleats s’allarga el període de recollida d’idees fins al proper 15 de novembre.  Podeu ampliar informació a la notícia "S'allarga el període de recollida d’idees del repte “Estació del futur”" fins al 15 de novembre.

Us animem a participar-hi aportant noves idees però també entrant a la plataforma TMBinnova i votant les idees que més us agradin. 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB