Diumenge, 29 de novembre de 2020

Inici de la marxa en blanc de la L10 sud

 

Inici de la marxa en blanc de la L10 sud

Dimecres vinent Ifercat farà l’entrega oficial de la instal·lació a TMB i tot seguit s’iniciarà la marxa en blanc, pas previ a la entrada en servei del tram de la línia 10 Sud de metro, entre Collblanc i Foc.

Redacció / 30.07.18 - 11:15h

La marxa en blanc consisteix a reproduir les condicions normals de funcionament, sense passatgers, per comprovar com es comporten la infraestructura i el material mòbil en cas d’incidència, que tots els sistemes estan operatius i responen correctament, i que les mesures i vies de seguretat estan activades. Alhora, es completarà la formació dels TOLA i OLA que participaran de l’operació de la línia, bé sigui sobre el terreny o des del Centre de Control de Metro.
Per assolir aquesta fita, des de desembre de 2016 moment en que van començar les primeres proves, més de 50 TOLA han participat de forma voluntària en múltiples activitats, adaptant-se en torns i horaris, fet que la direcció de Metro vol agrair i reconèixer.

El metro arriba al barri de La Marina del Port
El futur nou tram de metro, de 4,5 quilòmetres de longitud, inclou inicialment cinc estacions, totes accessibles, de les quals tres són comunes a la línia 9 Sud (Collblanc, Torrassa i Can Tries / Gornal) i dues son de nova construcció: Foneria i Foc, totes dues situades a l’eix del passeig de la Zona Franca, al barri de la Marina del Port del districte de Sants Montjuïc de Barcelona.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB