Dissabte, 23 de gener de 2021

Incorporació del nou director de Bus

 

Jacobo Kalitovics Nobrega, director de bus

Incorporació del nou director de Bus

Jacobo Kalitovics, fins ara director gerent de TITSA (Transportes Interurbanos de Tenerife),  s’ha incorporat avui, 1 d’abril, a l’estructura directiva de Transports Metropolitans de Barcelona com a director de Bus.

Albert Piqué / 01.04.20 - 09:01h

Jacobo Kalitovics Nobrega, tinerfeny de naixement, és llicenciat en màquines navals per la Universitat de La Laguna,  diplomat en alta direcció d’empreses per l’Institut Internacional Bravo Murillo i ha realizat formació complementària a l’IE Business School.

La seva carrera professional s’ha desenvolupat en el món del transport de viatgers, sector en el qual ha acumulat 23 anys d’experiència. Durant els últims sis anys ha liderat una de les empreses més grans de transport regular de viatgers a Espanya, TITSA, on anteriorment havia ocupat els càrrecs de director de Producció, Màrqueting i Comercial, així com la direcció tècnica de la mateixa empresa. Anteriorment havia fet funcions de gerència en l’àrea de distribució, i havia estat gerent del Consorci d’Extinció i Salvament de l’illa de Tenerife.

Des del 2013 és membre de la comissió executiva de l’Atuc (associació que agrupa totes les empreses de transport urbà d’Espanya), i és vocal del Clúster de Logística i Transport de Canàries. També és membre actiu d’APD i d’AED.

Aquesta incorporació forma part del procés de configuració de la nova direcció de la companyia, que dirigeix Gerardo Lertxundi Albéniz, nomenat conseller delegat de TMB el passat mes d'octubre del 2019.

 

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Bus
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB