Dissabte, 4 d'abril de 2020

La història constructiva de les infraestructures del Metro

 

Metro antic / TMB

La història constructiva de les infraestructures del Metro

La biblioteca d'Horta, Can Mariner, va acollir la conferència sobre la història de les infraestructures al metro de Barcelona des de l'any 1967 fins a l'actualitat.

Redacció / 18.10.17 - 12:41h

Dins dels actes commemoratius del 50è aniversari de l'arribada del metro al barri d'Horta,  la biblioteca del districte, Can Mariner, va celebrar una conferència sobre l'evolució de les infraestructures del Ferrocarril Metropolità de Barcelona des de l'any 1967 fins al 2017. La conferència va anar a càrrec d'Ignasi Patón, responsable del desenvolupament de les infraestructures a TMB.

Ens ha explicat els diferents túnels i ponts que té la xarxa de Metro. Ens ha parlat de les moltes dificultats que presenta el subsòl de la ciutat i els problemes que va comporta l’obra del tram de la Sagrera Vilapicina, motiu pel que va trigar 8 anys en arribar a Horta.

L'acte estava organitzat per l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació de TMB, Andana Central, l'Associació de Veïns d'Horta i Joan Termes Roig, comissari dels actes del 50è aniversari de l'arribada del metro a Horta.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB