Dissabte, 6 de març de 2021

El grup atlètic TMB tanca el 2012 amb molt bons resultats

 

Josué León en la 33a cursa popular Ciutat de Badalona / Josué León

El grup atlètic TMB tanca el 2012 amb molt bons resultats

El Grup Atlètic TMB, un dels més nombrosos de la companyia, tanca l’any 2012 amb lestrena de nova indumentària i uns resultats molt positius.

Josué León. Albert Piqué / 14.02.13 - 13:28h

L’equip masculí, format per 25 membres, ha aconseguit quedar en la posició 47 de més de 120 equips registrats en la Lliga Championchip. Aquesta classificació sorgeix de la suma dels punts que aconsegueix individualment cada membre de l’equip en les curses en què participa i en les quals s’utilitza el mètode de xip per fer el cronometratge ─bàsicament les més importants i les de més renom─, però no recull els resultats obtinguts en d’altres curses en què el membres del Grup Atlètic TMB també hi prenen part.

Pel que fa a l’equip femení, ja que només hi ha tres membres, no s’han pogut constituir com a equip, i per tant no han pogut puntuar en aquesta mateixa Lliga.

Respecte als equips d’altres empreses, el Grup Atlètic TMB ha quedat en una posició intermèdia, per darrere de Catalunya Caixa (13è) i Duscholux (22è), però molt per davant del potent equip de Televisió de Catalunya-TV3 (49è) que compta amb periodistes esportius del Telenotícies o Esports 3, com Xavier Bonastre, Artur Peguera, Enric López Vilalta o  Arcadi Alibés.

Tot i que la majoria de curses del calendari Challenge 10 Km s’han fet a l’entorn metropolità ─Cursa de la Mercè, Jean Bouin, Cursa dels Nassos, Cursa de Sant Antoni, Cursa Nike-Bombers, Cursa d’El Corte Inglés i Cursa de La Maquinista─, altres curses com les de Granollers, Cardedeu, Terrassa, Montmeló, Pineda de Mar o el Pont de Vilomara també han format part d’aquesta competició.  

Les participacions més massives del Grup Atlètic TMB han estat la Marató de Barcelona, (42.195m) amb un equip de 15 atletes, i la Mitja Marató de Barcelona (21.097m) amb una representació de 10 persones.

Membres de lequip masculí: Josué León, José Antonio Álvarez, Joaquim Font, José Alberto Borrajo, Fernando Vaquero, Francisco Vico, Francesc Xavier Patón, Juan José Fernández, José Antonio Adamuz, Oscar Sainz, Ángel-Braulio Gutiérrez, Manuel Fargas, Jesús Navarro, Eusebi Ranchal, Oscar Oliva, Carlos Giraldos, Jordi Guitart, Francisco Sánchez, Josep Canudas, Oscar Hermida, Juan Gordillo, Ignasi Patón, Ramón Reche, Daniel Borràs, David Roldán. 

Membres equip femení: Ester Ramos, Natalia Granados, Rufina García.

Rufina García participant a la Marató de BCN / Josué León
Rufina García participant a la Marató de BCN / Josué León
Eusebi Ranchal participant a la Mitja Marató de BCN / Josué León
Eusebi Ranchal participant a la Mitja Marató de BCN / Josué León

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB