Diumenge, 5 d'abril de 2020

El grup atlètic TMB participa de la 38a Cursa de la Mercè

 

Cartell cursa de la Mercè

El grup atlètic TMB participa de la 38a Cursa de la Mercè

Aquesta tradicional prova esportiva suposa el tret de sortida de la Lliga Championchip edició 2016-2017, en la qual participen clubs esportius de primer ordre com la Unió Esportiva Sants i Foment Martinenc, i empreses com TV3 o Catalunya Caixa.

Albert Piqué - Josué León, responsable de la unitat d'anàlis. organ. fun. i retrib. / 19.09.16 - 10:00h

L'edició d’aquest any es va celebrar el dia 18 de setembre, amb sortida i arribada a l'avinguda de la Reina Maria Cristina. Els corredors van disposar d’1h 45min. per completar els 10 km que conformen el recorregut. 

La inscripció tenia un cost de 5 euros, que dona suport a un projecte solidari, i és que des de l'any 2009 fins ara, la prova atlètica ha donat suport a entitats no governamentals reconegudes com ara Unicef, la Unesco o el Moviment per la Pau, amb l'objectiu de ser molt més que una cursa. Alhora, aquests darrers anys les entitats socials barcelonines també han gaudit de les donacions que els participants han fet mitjançant la inscripció solidària. Des del 2012 la Cursa de la Mercè ha col·laborat amb prop d'una vintena d'associacions de la ciutat.

Amb aquesta prova esportiva el Grup Atlètic TMB inicia una nova temporada, després d’un molt bon curs anterior, en què ha estat present a  totes les curses que es realitzen a través de la Lliga Championchip en la zona d’influència de tota l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

També en la temporada anterior hi va haver un important nombre de membres que van córrer la Mitja Marató i la Marató de Barcelona, dues proves amb un elevat prestigi internacional, i en què cada vegada hi ha una participació més gran d'atletes de fora.

Cal destacar també, de la temporada anterior, la participació excepcional (per ser el primer cop que es participava com a empresa, i perquè els resultats van ser excel·lents), en la Cursa de les empreses que organitzava Mercer,  que es va desenvolupar en paral·lel a la Cursa de la Vila Olímpica. Dels equips de TMB que s'hi van inscriure, el masculí, que va córrer els 10 km, va quedar primer, i el mixt, que va córrer els 5 km, va quedar segon.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB