Dissabte, 24 d'octubre de 2020

Gràcies per ser sempre aquí!

 

Gràcies per ser sempre aquí!

S'ha llançat la campanya de màrqueting “Fins on calgui” per donar a conèixer a la ciutadania el compromís  i l'esforç de tot el personal de TMB que fa que cada dia funcioni el transport públic

Redacció / 31.03.20 - 07:58h

“Junts arribarem fins on calgui per recuperar la normalitat al més aviat possible”. Aquest és el lema de la nova campanya de màrqueting Fins on calgui.

Fins on calgui és la campanya de reconeixement i agraïment de la companyia a tots els treballadors que fan possible que cada dia funcioni el transport públic a la nostra ciutat.

Sou la GenTMB els que moveu els metros i els autobusos, que són un servei de transport públic essencial i sou vosaltres els que garantiu la mobilitat d'aquells qui ho necessitin cada dia, i també sou vosaltres, més de dos centenars, els que us heu ofert com a voluntaris en la crida de la Fundació TMB, per a participar en el trasllats de persones afectades per la Covid-19 donades d’alta hospitalària però amb indicació de confinament en espais específics no domiciliaris.

Aquesta campanya s'afegeix a altres iniciatives impulsades pel comitè de direcció de la companyia, com el videomissatge que el conseller delegat va fer arribar a tots els treballadors de TMB, i la campanya #SouLaForçaQueEnsMou, que és visible a tots els centres de treball, i en diversos opis d'estacions i parades de bus.

Gràcies a tots per donar-ho tot sempre i per ser aquí!

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB