Dilluns, 21 de setembre de 2020

El gestor de contrasenyes de TMB

 

El gestor de contrasenyes de TMB

Amb la nova eina l'usuari es gestiona ell mateix les contrasenyes de TMB, la configuració de les maneres d'enviament de les claus per recuperar-la, el canvi de contrasenya i la recuperació en cas d'oblit.

Redacció / 18.12.19 - 09:50h

Per utilitzar l'eina de gestió de contrasenyes de TMB és necessari haver-se donat d'alta prèviament. Una vegada registrat et pots posar una contrasenya si mai no n'has tingut, canviar-la o recuperar-la en cas d'oblit.

Per a això hem de seguir aquests passos:

  • Accés a l'eina
  • Obtenció d'un codi d'un sol ús per configurar les preguntes i respostes en el cas que no coneguis la teva contrasenya (per un tema de seguretat, et farà falta el número del teu compte corrent on reps la nòmina.
  • Configuració de preguntes i respostes amb codi o amb contrasenya si la saps.
  • Definir la contrasenya d'accés

L'accés a l’eina es pot fer de tres maneres diferents: mitjançant l'accés a Serveis al treballador/Eines que trobarem a la barra del menú del portal de la intranet, clicant en ‘Canvi de contrasenya’; o accedint  a la URL https://pwm.tmb.cat/pmuser/, o també ho podem fer des de la pantalla d'entrada al lloc de treball prement Ctrl +Alt + Supr i clicant sobre 'Contrasenya oblidada'.

Al peu de l'article trobaràs una guia del funcionament de l'aplicació que explica pas per pas com hem d'actuar en cada una de les diferents situacions.

Més enllà dels continguts i serveis que GentMBapp ofereix actualment, en les properes setmanes s’incorporaran nous serveis adreçats a tots els treballadors, com l’actualització del rebut de salaris i certificats, o d’altres més específics com la consulta del servei i la consulta del compte corrent, per al personal de conducció, o  la consulta del tiquet d’activitat pels AAC.
 
Per a qualsevol dubte, contacteu amb el CST a la adreça de correu electrònic CST@tmb.cat
 
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB