Dimarts, 2 de juny de 2020

La GenTMB podrà gaudir de beques per als programes d'Executive Education del curs 2016-2017 d'EADA

 

Beques EADA

La GenTMB podrà gaudir de beques per als programes d'Executive Education del curs 2016-2017 d'EADA

L'Escola d'Alta Direcció i Administració, EADA,  ofereix beques de fins a un 25% en diversos dels seus programes formatius en àrees com el lideratge, MBA i direcció general.

Albert Piqué / 06.10.16 - 08:18h

EADA ofereix  novament  descomptes als treballadors de TMB. Una beca del 25% per a cadascun dels següents programes internacionals durant el curs 2016-2017: Global Executive MBA, Executive MBA, Màster Internacional en Lideratge i Coaching Organitzatiu, Màster en Alt Rendiment Directiu i PDG Direcció general. 

Aquest curs, com a novetat, EADA i la UOC s'han unit en una aliança estratègica per oferir quatre Executive Masters Online en modalitat semipresencial en les àrees de finances, recursos humans, màrqueting i operacions-logística. Les beques per a aquests cursos seran d'un 15%, i per a la resta de programes executive, els treballadors i els seus familiars gaudiran d'un descompte del 10%.

Fundada el 1957, EADA va ser una de les primeres institucions espanyoles que va oferir programes de formació adreçats específicament al món de l'empresa. EADA sempre s'ha caracteritzat per un enfocament acadèmicament rigorós i pràctic alhora, amb l'objectiu que els coneixements s'apliquin a la realitat empresarial. Les seves metodologies educatives es basen en el principi "aprendre fent".

Per a més informació consulteu els següents PDF. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB