Dilluns, 22 d'octubre de 2018

La GenTMB participa en la segona masterclass organitzada pel Club GenTMB i DiR

 

La Dra. Magda Carlas en un moment de la conferència / TMB

La GenTMB participa en la segona masterclass organitzada pel Club GenTMB i DiR

La Sala Gaudí ha celebrat la segona conferència sobre “Nutrició i hàbits de vida saludables” amb l’assistència d’un important número de treballadors. Si no hi has pogut anar, et convidem a veure el vídeo. 

Redacció / 24.01.18 - 14:28h

La conferència, que ha ofert una completa visió de que és i com tenir una bona qualitat de vida al llarg dels anys, ha estat donada per tres experts en disciplines saludables que han explicat els secrets per iniciar una vida saludable i aconseguir-ne la millor versió.

La doctora en medicina  i especialista en nutruició Magda Carlas, el director del departament de formació de DiR Nacho Negredo i el director de fitness de DiR, Robert Herraez, ens han parlat sobre per què ens costa tant canviar d’hàbits, sobre els beneficis d'un estil de vida saludable, com podem trobar l'equilibri entre exercici, alimentació i motivació, quines pautes cal seguir per menjar bé i quines són les quatre claus per aconseguir l'entrenament perfecte.

Els ponents 

Dra. Magda Carlas, llicenciada en medicina i especialista en nutrició. Autora de diferents llibres sobre alimentació saludable i col·laboradora en diferents mitjans de comunicació com La Vanguardia, a més de programes de ràdio i TV. 

Nacho Negredo, llicenciat en ciències de l'activitat física i l'esport, INEFC i màster en direcció d’empreses (UPF).  Especialista en programes de fitness corporatius i director del departament de formació de DiR. 

Robert Herraez, llicenciat en ciències de l'activitat física i l'esport, INEFC i màster en alt rendiment esportiu, UB. Especialista en entrenament per a la salut i director de fitness de DiR.

Video YouTube: 
TMB

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB