Dimarts, 7 de desembre de 2021

La GenTMB és cridada a participar en una prova pilot de la T-MOBILITAT

 

La GenTMB és cridada a participar en una prova pilot de la T-MOBILITAT

La prova pilot estarà limitada al títol de transport T-empresa STI (actual passi de transport per a empleats), i hi participaran els empleats i empleades de les empreses del Sistema Tarifari Integrat.

Redacció / 24.08.21 - 16:55h

La prova pilot dona continuïtat a les proves tècniques i funcionals dutes a terme fins ara en el marc del projecte i servirà per assegurar que el nou sistema funciona correctament. 

Per dur a terme la prova, es repartirà a cada empleat/ada un suport amb tecnologia sense contacte personalitzat amb el títol de viatge T-empresa STI per poder fer ús del nou sistema. La distribució començarà demà dimecres dia 11 en diversos punts de recollida.

Per conèixer el teu punt de recollida només cal que busquis el teu numero d’empleat/ada en les llistes adjuntes al peu de l’article. Els empleats jubilats parcials no hi estan inclosos, participaran de la prova en un moment posterior.

Un cop disposis del nou títol de viatge T-empresa STI, prioritza’n la utilització per davant del magnètic en els teus desplaçaments dins la zona de tarifa metropolitana.

Característiques del nou títol 

La T-empresa STI que s’entregarà és la definitiva, però mentre duri la prova pilot tindrà les característiques temporals següents:

  • No substitueix l’actual passi magnètic (aquest no es retirarà).
  • Només serà vàlida en l’àmbit de tarifa metropolitana (Zona 1 i municipis AMB de la Zona 2).
  • En cas d’incidència, caldrà utilitzar el passi magnètic. En una fase posterior es donaran indicacions de com resoldre les incidències de la T-empresa STI (en cas que el suport no funcioni, s’hagi extraviat, etcètera).   

De la mateixa manera que amb el passi magnètic, les validacions realitzades amb la T-empresa STI no tindran repercussió com a retribució en espècie.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB