Dilluns, 22 d'octubre de 2018

Gaudeix d’un bon llibre mentre et prens un cafè!

 

Serunion

Gaudeix d’un bon llibre mentre et prens un cafè!

Entre el 9 i el 23 d’abril, el teu got de cafè et pot fer aconseguir un exemplar del llibre “El fuego invisible” de Javier Sierra, premi Planeta 2017 o “Jo sóc aquell que va matar Franco” de Joan-Lluís Lluís.  

Redacció / 05.04.18 - 14:54h

Es tracta de la promoció de la companyia Serunión, que explota totes les màquines de venda automàtica de les instal·lacions de TMB, amb la que vol felicitar per Sant Jordi tota la GenTMB. 

Bases del sorteig:

Busca l’adhesiu premiat en el teu cafè. Si resultes guanyador, es a dir, si el teu got té una etiqueta que indica un codi per entrar al sorteig, llavors envia un e-mail a vending@serunion.es indicant, nom, cognoms, telèfon de contacte, centre de treball i codi de l’adhesiu que surt indicat a l’etiqueta del got. La campanya de Sant Jordi  tindrà una durada de tres setmanes des del 9 d’abril  fins al 23 d’abril. 

El sorteig tindrà lloc el dia 25 d’abril a les 10:00 hores a la sala d’actes de Zona Franca 2. 

La recollida de regals serà el mateix dia del sorteig. Aquells que no puguin assistir-hi, podran dirigir-se a l’oficina comercial de l'estació de Entença L5, c/ Entença/ Roselló (L5) a partir del mateix 25 d’abril. És imprescindible entregar l’adhesiu premiat per rebre el regal. 

Per a qualsevol consulta, contacta amb el departament d’atenció al client de Serunión al telèfon: 93 480 06 20. Promoció vàlida fins al 23 de d’abril del 2018.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB