Dissabte, 6 de març de 2021

La Fundació TMB finalista de la 3a edició dels Premis al Voluntariat 2020 de la Fundació Telefónica

 

La Fundació TMB finalista de la 3a edició dels Premis al Voluntariat 2020 de la Fundació Telefónica

TMB ha estat una de les tres empreses finalistes en la categoria de voluntariat corporatiu, per darrere del porjecte "Voluntariado Hospital Covid Ifema". En l'edició d'aquest any s'hi han presentat 400 candidatures.  

Redacció / 04.12.20 - 13:10h

Els Premis al Voluntariat de la Fundació Telefónica 2020 tenen l'objectiu de sensibilitzar i incentivar l'acció voluntària i servir de catalitzadors per a les iniciatives de voluntariat a Espanya, i tenen una especial rellevància en aquesta edició ateses les circumstàncies derivades de la crisi sanitària de la Covid-19. En aquesta edició dels premis s'ha fet especial atenció al reconeixement d'iniciatives i projectes que han donat resposta a les conseqüències provocades per la pandèmia. En l'edició d'aquest any s'hi han presentat 400 candidatures.  

La Fundació TMB impulsa diferents programes de voluntariat coordinats des del departament de Responsabilitat Social, Dona i Diversitat mitjançant diferents modalitats de voluntariat, serveis solidaris per a la mobilitat, tallers per al foment de l'autonomia, activitats educatives i de civisme, etc.

Moltes gràcies a tots i totes els que ho heu fet possible!

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB