Divendres, 18 de setembre de 2020

La Fundació signa un conveni de col·laboració amb la FET

 

Pàgina web de la Fundació Espanyola de la Tartamudesa

La Fundació signa un conveni de col·laboració amb la FET

L'objectiu és sensibilitzar la societat i facilitar als treballadors i familiars de TMB que ho necessitin assessorament i orientació social, així com informació per al tractament de la tartamudesa.

Redacció / 13.02.15 - 08:20h

A principis d'any la Fundació TMB va signar un conveni de col·laboració amb la Fundació Espanyola de la Tartamudesa, FET, amb l'objectiu de facilitar als treballadors de TMB i als seus fills assessorament i orientació social, així com informació per al tractament de la tartamudesa, a més de donar a conèixer les diferents activitats que es realitzaran sobre els trastorns del llenguatge en general i la tartamudesa en particular, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Tartamudesa.

Fruit d'aquesta col·laboració, TMB donarà a conèixer als seus treballadors la tasca que realitza la FET i els oferirà la possibilitat d'accedir als seus programes de prevenció de trastorns del llenguatge, així com assessorament i orientació social.

Així mateix, per a la celebració del Dia Internacional de la Tartamudesa, que tindrà lloc el 22 d'octubre, la Fundació farà difusió de les activitats programades i donarà a conèixer públicament la tasca que desenvolupa l'entitat.

La Fundació Espanyola de la Tartamudesa és una entitat sense ànim de lucre. La seva missió és ajudar totes aquelles persones que estan afectades per trastorns del llenguatge amb la intenció de  millorar la seva qualitat de vida. La finalitat és informar i conscienciar els pares, els docents, els professionals de la salut i el públic en general.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB