Les classes en directe d'anglès van lligades a la finalització d'un nivell a la plataforma
Les classes en directe d'anglès van lligades a la finalització d'un nivell a la plataforma

Funcionen a ple ritme les classes presencials d’anglès per a la plantilla

Cada nou curs, l'alumnat que acaba un nivell de formació online d’anglès té la possibilitat de fer classes en directe: bé sigui en format presencial en aula, bé en directe però per via virtual.

Redacció / 20.11.23 - 08:30h

La plataforma d’idiomes de TMB (que va entrar en funcionament l’any 2021) continua augmentant el nombre d’usuaris (personal en actiu de TMB) que cursen algun dels quatre idiomes disponibles: anglès, alemany, francès i italià.

En l’actualitat, hi ha 354 llicències en marxa repartides en: 267 llicències d’anglès, 36 d’italià, 33 de francès i 18 llicències d’alemany. Els cursos, de caràcter gratuït, es poden portar a terme des de qualsevol dispositiu i lloc, durant el temps personal, i fan possible aprendre al propi ritme. 

De les quatre llengües que es poden estudiar, n’hi ha una, l’anglès, que dona una opció més, a banda de les classes a la plataforma. Es tracta de les sessions en directe amb professorat i altres alumnes, que es realitzen en dues modalitats: virtuals o presencials (aquestes últimes, a les instal·lacions de Santa Eulàlia).

Classes presencials en acabar un nivell formatiu

Les sessions que estan desenvolupant-se aquest curs tenen els següents horaris:

  • Anglès B1 - Grup 1: dimecres 15.45 a 17.15 (format aula presencial a Santa Eulàlia)       
  • Anglès B1 - Grup 2: dimecres 17.15 a 18.45 (format aula presencial a Santa Eulàlia)   
  • Anglès B1+B2 - Grup 1: dimecres de 17.00 a 18.30 (format aula virtual)   
  • Anglès B1+B2 - Grup 2: dijous 15.30 a 17.00 (format aula virtual)
  • Anglès B2: dimecres de 8.00 a 9.30 (format aula presencial a Santa Eulàlia)         
  • Anglès C1: dimecres de  8.00 a 9.30 (format aula virtual)

La bona valoració i interès pels cursos ha fet que s’hagin desdoblat dos dels grups. També que la majoria de participants repeteixin l’experiència cada vegada que assoleixen un nou nivell a la plataforma.

Poden accedir a participar en aquestes formacions aquelles persones que hagin acabat un dels nivells en què es divideixen els continguts online al Campus TMB

Si heu acabat un curs a la plataforma i voleu participar a les classes en directe (virtuals o presencials), podeu dirigir-vos al correu idiomes@tmb.cat, on també podeu adreçar qualsevol dubte relacionat amb els cursos.

I per si encara no coneixeu l’oferta d’idiomes del Campus TMB, enllacem aquest article. Sumeu-vos a la formació en idiomes!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB