Diumenge, 5 d'abril de 2020

Finalitzada amb èxit la 2a. edició del projecte Mentoring

 

Finalitzada amb èxit la 2a. edició del projecte Mentoring

Enguany, el projecte Mentoring ha permès la interrelació entre les diferents direccions, compartint experiències, coneixements i emocions.

Redacció / 12.12.19 - 10:44h

Ahir més d’una cinquantena de persones es van reunir a la Sala Gaudí per fer el balanç, reconeixement i tancament de la 2a. edició del projecte Mentoring. 

S’han fet diferents activitats durant la jornada amb l’idea de reflexionar sobre el que s’ha viscut i s’ha après.

Aquest any ha permès la interrelació entre les diferents direccions de TMB: Direcció de la Xarxa de Bus, Direcció de la Xarxa de Metro, Direcció de Persones i Direcció Executiva d’Innovació, Tecnologia i Negoci Internacional, compartint experiències, coneixements i emocions entre els participants 40 mentees, 23 més que a l’edició de l’any passat, i 23 mentors, 15 més que l’anterior.

El projecte està liderat pel Servei de Transformació i Organització de Persones, en la figura de R. Clara Segura i Montse Castro. L’èxit d’enguany ens anima a seguir creixent en aquesta línia l’any vinent.

Què és el Mentoring?

El Mentoring és un procés mitjançant el qual una persona amb més experiència (el mentor), en un àrea o àrees determinada, ensenya, aconsella, guia i ajuda a una altra professional (mentee) en el seu desenvolupament personal i professional, assessorant-lo i invertint temps, energia i coneixements. 

 
Tancament de la 2a. edició del projecte Mentoring
Tancament de la 2a. edició del projecte Mentoring
 Aprenentatge
Aprenentatge
Emocions
Emocions

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB