Dilluns, 20 de gener de 2020

Fes-te membre del Club GENTMB i aconsegueix entrades per la preestrena de “Los Increíbles 2”

 

Los Increíbles 2 / Disney

Fes-te membre del Club GENTMB i aconsegueix entrades per la preestrena de “Los Increíbles 2”

El dia 2 d’agost, el Club GenTMB i Disney conviden els membres del Club GenTMB a assistir a la preestrena de la pel·lícula Los Increíbles 2.

Redacció / 17.07.18 - 14:09h

Fruit del conveni de col·laboració que TMB va signar temps enrere amb Disney, per apropar la cultura als usuaris del transport públic, els membres del Club GenTMB podran gaudir d'una tarda d'entreteniment per a tota la família assistint a una preesetrena exclusiva de la pel·lícula Los Increíbles 2

La sessió tindrà lloc el dia 2 d’agost a les 19,30 hores al cinema La Maquinista, Sala 8 (Carrer de Potosí, 2, Barcelona). 

Aconseguir les entrades és molt fàcil. A partir del dimecres 25 de juliol només has d'accedir al web del Club GenTMB, identificar-te com a usuari i accedir a l'oferta de TMB Cultura. Ho pots fer per mitjà del menú lateral Cultura i Espectacles o bé del menú superior, fent clic a la pestanya Novetats. Un cop hagis accedit a l'oferta pots descarregar fins a un màxim de quatre entrades personalitzades. La promoció quedarà activa al web del Club GenTMB a partir de les 9h del dia 25 de juliol i fins a exhaurir existències. 

Si encara no sou membres del Club GenTMB, formar-ne part és molt fàcil. Cal accedir al web www.clubgentmb.cat i donar-s'hi d'alta. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça electrònica corporativa. Les persones que no en disposin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat  i els indicaran la manera d'accedir-hi. 

Aquesta oferta està limitada a les 220 localitats de la sala.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB