Faustino Blanco rep la medalla de la Guàrdia Urbana de Barcelona

El Sant Jordi Club s'ha vestit de gala per a l'acte de celebració de la Diada de la Guàrdia Urbana de Barcelona i l'entrega de medalles a totes aquelles persones que han col·laborat amb el cos.

Redacció / 07.10.21 - 12:46h

Faustino Blanco Ojeda, responsable d'actuacions a la xarxa de bus de l'Oficina Tècnica de Trànsit de TB, ha rebut avui de mans de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la medalla al reconeixement per la seva col·laboració amb la Guàrdia Urbana.

El guardó  és fruit de la seva vinculació laboral com a participant en l'equip multidisciplinari del Comitè d'obres de l'Ajuntament de Barcelona, en el qual ha col·laborat, ha contribuït i ha aportat la seva visió sobre les necessitats de la nostra xarxa de bus davant els esdeveniments i obres que succeeixen a la nostra ciutat.

Amb aquest esdeveniment la Guàrdia Urbana de Barcelona vol reconèixer la imprescindible i destacada col·laboració de diferents professionals, entitats i persones que contribueixen a millorar la convivència ciutadana i la seguretat a la ciutat. 

Faustino va entrar a TMB com a conductor de bus l'octubre de l'any 1988. Posteriorment va promocionar a comandament intermedi d'explotació, lloc en el qual va exercir les funcions d'inspecció del frau, regulació i supervisió del servei en carrer i els diferents llocs existents dins del Centre de Control de Bus (CCB).

L'any 1999, coincidint amb la implantació dels centres operatius de negoci (CON), va promocionar a cap de línies, figura que posteriorment va derivar en cap de grup operatiu. Va exercir aquestes funcions a les cotxeres de Llevant, Borbó i Horta, a més del CCB, fins que al febrer del 2011 s’incorpora a l’actual lloc dins de l'Oficina Tècnica de Trànsit com a responsable d’actuacions a la Xarxa de Bus. 

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB