Dissabte, 27 de novembre de 2021

Èxit en les proves d'estrès de la L9 sud

 

Proves a L9 / P. Herrero

Èxit en les proves d'estrès de la L9 sud

2.000 voluntaris participen de les proves d'estrès que dissabte passat es van realitzar al tram sud de la L9 del metro. Els assistents van poder veure en primícia algunes de les estacions i recórrer els 20 km de la nova línia de metro.

Albert Piqué / 01.02.16 - 09:18h

Pocs minuts abans de les 10 del matí, l'hora en què s'havia convocat bona part dels assistents, ja es podien veure cues a les estacions de Cèntric, Torrassa i Collblanc. Nervis i curiositat eren els sentiments que molts d'ells tenien per veure la nova línia de metro, tan llargament esperada, que permet accedir a l'aeroport de Barcelona i a la Fira i que dota la ciutat del Prat de servei de metro.

Els 700 pratencs que hi havien accedit per Cèntric van ser els protagonistes de les proves a l’estació Aeroport T1. L'encàrrec que els organitzadors els havien fet era representar el paper de turistes i viatgers de negocis, alguns fins i tot carregats amb maletes, que havien de comprar el bitllet especial per a l'aeroport per sortir del metro i encaminar-se als taulells de facturació de l'aeroport; uns altres que havien d'adquirir un títol de transport a les màquines distribuïdores de la terminal i accedir a l'estació. L'objectiu era simular els fluxos de circulació de clients a l’estació.

Els voluntaris que hi van accedir per Torrassa i Collblanc van participar de les proves de l'estació Fira. Allà es pretenia veure la convivència entre persones que sortien del recinte firal i volien accedir al metro, i aquelles que prèviament havien de comprar bitllet.

Un cop acabades les proves, els assistents van poder visitar les estacions de Collblanc, Torrassa, Fira, Cèntric i Aeroport T1, on van poder-se fer una instantània als panells informatius que s'havien instal·lat per commemorar l'esdeveniment. 

Les proves, realitzades en col·laboració amb la Fira de Barcelona i AENA, van ser tot un èxit gràcies al dispositiu organitzat pels tècnics de Metro i pel personal de la nova línia, així com a la implicació dels 2.000 participants, que en part eren empleats de TMB i familiars, però també veïns del Prat i de l'Hospitalet i persones interessades en el transport públic. Tots ells es van endur un lot d’obsequis relacionats amb el món del transport públic, gràcies a la col·laboració de Telefèric de Montjuic, Catalunya Bus Turístic, CultRura i Scopic.  

 
Accés proves L9 Sud / P. Herrero
Accés proves L9 Sud / P. Herrero
El 30 de gener es van realitzar al tram sud de la L9 del metro proves d'estrès/ P. Herrero
El 30 de gener es van realitzar al tram sud de la L9 del metro proves d'estrès/ P. Herrero
2.000 voluntaris participen de les proves d'estrès / P. Herrero
2.000 voluntaris participen de les proves d'estrès / P. Herrero
Els assistents van gaudir en primícia algunes de les estacions / P. Herrero
Els assistents van gaudir en primícia algunes de les estacions / P. Herrero
Video YouTube: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
L9 / Metro
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB