Dilluns, 13 de juliol de 2020

Exhaurides les entrades per a la preestrena de 'Los Increíbles 2'

 

Exhaurides les entrades per a la preestrena de 'Los Increíbles 2'

A les 9 en punt d'aquest matí s'ha obert l'oferta al Club GenTMB per aconseguir fins a un màxim de quatre entrades per a la preestrena de Los Increíbles 2 i en 20 minuts s'han esgotat.

Redacció / 25.07.18 - 09:12h

L'oferta ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració que TMB va signar temps enrere amb Disney per apropar la cultura als usuaris del transport públic. Per aquest motiu els membres del Club GenTMB podran gaudir d'una tarda d'entreteniment per a tota la família assistint a la preesetrena exclusiva de la pel·lícula Los Increíbles 2.

La sessió tindrà lloc el dia 2 d'agost a les 19.30 hores al cinema La Maquinista, Sala 8 (Carrer de Potosí, 2, Barcelona).

Aquesta oferta i d'altres que vindran són exclusives per als membres del club GenTMB. Si encara no n'ets, formar-ne part és molt fàcil. Cal accedir al web www.clubgentmb.cat i donar-s'hi d'alta. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça electrònica corporativa. Les persones que no en tinguin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d'accedir-hi.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB