Divendres, 18 de setembre de 2020

Els escriptors de TMB signaran els seus llibres per Sant Jordi

 

Alguns dels llibres que signaran els escriptors de TMB / TMB

Els escriptors de TMB signaran els seus llibres per Sant Jordi

L'Àfrica Ragel, el Cristobal Trabalón, l'Alfred Segarra, el Jordi Izquierdo i el Joan Carles Oller seran demà, diada de Sant Jordi, a la botiga Bon Dia de l'estació de Metro de Fontana signant exemplars dels seus llibres.

Redacció / 22.04.16 - 09:00h

“Quan em vinguin a buscar”, novel·la on l’amor, la intriga i l'assassinat posen al descobert les contradiccions de la Barcelona obrera de finals dels segle XIX i principis del segle XX, i “Una revetlla sota el llit”, un llibre adreçat als lectors més petits, són les dues obres que l'Àfrica Ragel, AAC de la L5, ens presentarà i signarà.

Si vols la màgia del cinema i els seus secrets, sense cap dubte el teu llibre és “Guía secreta del cine en Gràcia” del Jorge Izquierdo, treballador del magatzem de Boixeres.

El Joan Carles, comandament tècnic d'operacions de la L4 de Metro, signarà “Mis encuentros con el misterio”, una novel·la sobre enigmes històrics. Qüestions com el mite o realitat de Nefertiti, el misteri que envolta Tutankamon, l'enigma sagrat de l'Arca de l'Aliança o qui s'amaga darrere de la figura del Quixot formen part dels relats.

“Dónde está el cuerpo”, una antologia de relats que parlen de persones que ho han perdut tot o la vida de les quals ha fet un gir inesperat que no saben com afrontar, és el llibre de relats que el company Alfredo Segarra, conductor de bus de la cotxera de Ponent, presentarà i signarà.

Cristobal Trabalón, responsable d'enginyeria i manteniment legal de l'àrea de manteniment i projectes de metro, signarà el seu llibre "Tratado legal de construcción", un tractat legal sobre el manteniment d'infraestructures.

No oblideu la cita de la GenTMB, demà durant tota la jornada, a Gran de Gràcia, 168, al costat del metro de Fontana.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB