Dissabte, 6 de març de 2021

Entrena't amb el Grup Atlètic TMB

 

Entrena't amb el Grup Atlètic TMB

Si t'agrada fer esport a l'aire lliure, si no vols entrenar-te sol, si vols conèixer altres companys de l'empresa, i, sobretot, si t'ho vols passar bé, entrena't amb el Grup Atlètic TMB.

Redacció / 18.12.20 - 11:45h

Fer esport és bo i necessari per al cos i per a la ment i això ho saben molt bé els membres que formen part del Grup Atlètic TMB, que, dos cops per setmana, dimarts i dijous, es reuneixen als jardins del Parc fluvial del riu Besòs, a Cerdanyola, al Parc de les Aigües o a la muntanya de Collserola per entrenar-se i passar-ho bé. Mira el vídeo.

Aquests temps que estem vivint són difícils i és aconsellable desenvolupar les activitats esportives a l'aire lliure, així que, si t'agrada l'esport, si no vols entrenar-te sol, si vols conèixer altres companys de l'empresa, i, sobretot, si t'ho vols passar bé, no t'ho pensis més, posa't en marxa amb el convenciment que no sols millorarà la teva salut física, sinó que també millorarà el teu estat d'ànim. 

La propera cursa en què participaran serà la Cursa dels Nassos, el 31 de desembre.

Si hi estàs interessat, pots contactar amb el Fèlix Bataller per correu electrònic: fbataller@tmb.cat

L'Àrea d'Organització i Persones participa en les activitats socials, culturals  i esportives per a la integració i benestar dels treballadors/res.

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB