Dissabte, 20 d'octubre de 2018

Entrega de premis al concurs de dibuix infantil del CON d'Horta

 

5a edició del Concurs de Dibuix d'Horta / M.A. Cuartero

Entrega de premis al concurs de dibuix infantil del CON d'Horta

Coincidint amb les vacances nadalenques de les escoles, l'equip del CON d'Horta va convocar un concurs de dibuix infantil entre els fills i filles dels treballadors, i divendres passat es va fer l'acte d'entrega de premis.

Redacció / 02.01.18 - 14:22h

Cinquanta-dos nens i nenes van presentar les seves creacions, que estaven inspirades en "Temps de Nadal al CON d'Horta": en total, 52 dibuixos ben acolorits i creatius.

El jurat va tenir molts problemes per determinar els guanyadors, ja que tota l'obra gràfica era d'alta qualitat, però finalment es van decidir a donar el primer premi en la categoria 1, (fins a 4 anys) a la Marina, el segon premi al Lucas i el tercer premi va ser per al Miquel.

En la categoria 2 (entre 5 i 9 anys) el primer premi va ser per a la Lucia, el segon premi per a l'Àlex i el tercer premi va ser per a tres concursants empatats a punts: la Paula, la Georgina i l'Oriol.

En la categoria 3 (entre 10 i 15 anys) hi va haver dos concursants guanyadors que van quedar empatats a punts: van ser el Rubén i l'Ona. El segon premi va ser per a l'Ainhoa i el tercer premi per a la Tània. 

En acabar es va fer una visita al CON, que es va cloure amb un petit refrigeri per als infants i els pares que els acompanyaven. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB