Encara ets a temps de participar en el repte per millorar la comunicació interna a TMB!

Fins al pròxim diumenge 7 de juliol, tot el personal de TMB pot participar en el repte de TMBinnova aportant les seves pròpies propostes per millorar i fer més eficient la comunicació interna.

Eloi Blanes / 03.07.24 - 10:02h

Arribem a la darrera setmana per participar en el Repte d’intraprenedoria de TMBinnova 2024. Una iniciativa innovadora que a l’edició d’enguany posa al centre de tot al personal i dona veu a tots els treballadors i treballadores de TMB per millorar la comunicació interna. 

El repte és obert a tota la plantilla i es poden presentar idees de manera il·limitada. Fins ara, ja són més de 25 propostes presentades pels companys i companyes de TMB. Per fer-ho, només s’ha de pensar en una solució que doni resposta a la pregunta plantejada i publicar-la a la plataforma TMBinnova. Qualsevol persona que vulgui participar pot accedir a través del Portal GenTMB a l’apartat Eines, Serveis al treballador i GentTMBApp.

A través d’Innobits, la moneda virtual de la plataforma TMBinnova, es pot invertir en aquelles idees o propostes que més agradin per solucionar el repte. Un dels objectius d’aquesta primera fase és assolir un mínim de 30.000 Innobits per passar automàticament a la segona fase i tothom que forma part de la GenTMB pot entrar per invertir en aquella proposta que prefereixi. Tot i que la presentació de propostes acaba el dia 7 de juliol, el termini per aconseguir Innobits s‘allargarà fins al pròxim divendres 12 de juliol.

Per a més informació, hi ha disponible l'informe de context del repte i les bases de participació per conèixer tots els requisits necessaris. A més, també podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea d'Innovació enviant un correu a innovacio@tmb.cat.

A més, recorda que innovar té premi: està en joc una nit en un parador per a dues persones i molts obsequis més!

Participa i no et quedis sense dir la teva! 

Ja pots consultar el vídeo de l'acte final de l'anterior edició del repte d'intraprenedoria sobre prevenir i reduir l'absentisme:

video mp4
Fitxer de vídeo

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB