Divendres, 24 de setembre de 2021

Dilluns comença l'edició 2018 del MWC. Com podem ajudar als congressistes?

 

MWC

Dilluns comença l'edició 2018 del MWC. Com podem ajudar als congressistes?

La nova edició del Mobile World Congress (MWC), que durarà fins a l'1 de març, omplirà la ciutat de congressistes que utilitzaran el transport públic. Et donem les claus per poder ajudar-los en els seus desplaçaments!

Redacció / 23.02.18 - 11:44h

El congrés tindrà la seu principal al recinte firal Gran Via, situat a l'Hospitalet de Llobregat, accessible mitjançant el metro amb la L9 Sud a les estacions de Fira i Europa / Fira. La línia 9 Sud enllaça el recinte firal Gran Via directament amb les terminals T1 i T2 de l'aeroport del Prat i té correspondència amb tres línies de metro que connecten amb la ciutat de Barcelona: L1 (Torrassa), L5 (Collblanc) i L3 (Zona Universitària), a més de la L8, les línies suburbanes i les regionals d'FGC (Europa / Fira). Hi haurà senyalització informativa del congrés a les estacions de la L9 Sud, a les correspondències amb L1, L3 i L5 i a l'estació d'Espanya (L1 i L3).

Una altra via d'arribada i sortida del recinte firal de l'Hospitalet és la línia regular de bus H12 (Gornal - Besòs Verneda), a través de la parada Plaça d'Europa. Aquesta línia es reforçarà amb més vehicles a la franja de matí i de tarda coincidint amb l'entrada i la sortida dels congressistes.

Addicionalment, l'organització del MWC ha contractat a TMB un servei especial d'autobusos que connectarà, els dies 26, 27 i 28 de febrer i 1 de març de 7 a 21 hores (el dia 1 fins a les 17 hores), el recinte firal de la Gran Via amb el de Montjuïc, on se celebrarà l'esdeveniment per a emprenedors 4YFN.

Les alternatives i l'esquema general del dispositiu de mobilitat es mostren en un espai especial del web de TMB i les pautes principals de transport es difonen a MouTV i les pantalles d'informació de les parades de bus, entre altres canals.

Enguany les pantalles del MouTV difondran un vídeo en anglès proporcionat pels Mossos d'Esquadra, amb recomanacions i consells de seguretat destinats als congressistes.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB / ATM
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB