Dissabte, 19 de setembre de 2020

Cotxe o transport públic? La PTP ens ajuda a tenir-ho clar

 

Cotxe o transport públic? La PTP ens ajuda a tenir-ho clar

Un any més, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), en col•laboració amb TMB, l'ATM de la Regió Metropolitana de Barcelona i voluntaris aportats per diversos ajuntaments, organitzen la VI Cursa de Transports Regió Metropolitana de Barcelona.

Albert Piqué / 13.09.16 - 08:45h

Aquesta prova cívica pretén ser una comparativa en què diverses persones es desplacen simultàniament entre dos punts per comparar els temps de viatge, costos directes, consum energètic i emissions de CO2 que generen dos o més mitjans de transport en el seu recorregut. 

L’edició d’enguany, que se centra en la línia 9 sud, se celebrarà el proper 20 de setembre a les 8 del matí  entre les estacions de l'Hospitalet i del Prat de la línia 9 sud fins a Zona Universitària. 

Els participants s’hi poden inscriure per parelles, i hauran de fer el mateix recorregut, un en metro i l’altre en cotxe.  En acabar es compararan els temps de viatge, costos directes, consum energètic i emissions de CO2 que generen dos o més mitjans de transport en el seu recorregut, i tot seguit es convidarà els assistents a esmorzar. 

Informació i inscripcions a www.transportpublic.org/cursa o bé al telèfon 93 244 49 70, en horari de 8-14 h en dia feiner.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB