Divendres, 18 de setembre de 2020

El conseller delegat felicita Alberto Lorente per la seva última gesta

 

L'Alberto amb el conseller delegat / TMB

El conseller delegat felicita Alberto Lorente per la seva última gesta

L'Alberto va assolir l'Official World Record i el Record Guiness nedant en una piscina contra corrent. La seva marca va ser de 30 hores, i ha superat en 5 hores l'anterior. 

Redacció / 16.07.20 - 13:00h

El conseller delegat ha volgut reconèixer la tenacitat i esforç de l'Alberto, i agrair-li el seu compromís amb reptes solitaris en favor de diferents associacions, ONGs i amb causes solidàries relacionades amb el càncer infantil.

L'últim repte de l'Alberto va ser el diumenge 28 de juny, que va estar nedant 30 hores seguides en una piscina estàtica amb un doble objectiu: batre el rècord mundial i aconseguir fons per a la Casa Ronald McDonald de Barcelona, i va aconseguir tots dos objectius.

L'Alberto, que ara fa dos anys que treballa a TMB, ha volgut agrair el suport rebut pels seus companys, molt especialment el Sergi Serra i el seu responsable, Antonio Varela.

Conductor de bus del Centre Operatiu de Negoci de Zona Franca, fa uns anys va decidir que volia que les seves braçades nedant tinguessin un sentit, i així va néixer el repte que porta per nom #UnRetoUnaVida.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB