Divendres, 5 de març de 2021

Concert de blues del Leo Cayuela al MEAM

 

Leo Cayuela / TMB

Concert de blues del Leo Cayuela al MEAM

Aquest divendres a les 18 hores Leo Cayuela i Stephane Laidet faran un concert de blues al Museu d’Art Modern de Barcelona, MEAM.

Redacció / 14.08.18 - 11:19h

El Leo Cayuela és agent d’atenció al client de línia 4 i la veu i la guitarra del duo Cayuela Laidet. Un duo nascut a les jams del circuit de blues de Barcelona que destil·la l'aroma càlida dels primers anys del blues. 

Cayuela és bluesman i artesà del barri del Clot, i barreja la tradició dels primers bluesman del sud amb el blues elèctric de Chicago dels anys 50 i 60. L’Stephane Laidet toca l'harmònica i té més de 20 anys d'experiència. Ha integrat els grups Color Humano i Black Baudelaire, a més d'acompanyar artistes de flamenc com Chico Ocaña, entre altres. Aquesta és una bona oportunitat per escoltar el so únic de les cigar box guitars que construeix el Leo Cayuela, unit a les destreses de Stephane Laidet.

Recorda, divendres 17 d’agost a les 18 hores al MEAM, concert de blues del duo Cayuela-Laidet. L’entrada al concert costa 6 euros. L’adreça del MEAM és c/ Barra de Ferro, 5. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB