Divendres, 24 de setembre de 2021

Compte enrere per a la inauguració d'un nou tram de la L10 sud

 

Compte enrere per a la inauguració d'un nou tram de la L10 sud

El proper dia 08 de setembre s'inauguraran les dues primeres estacions de la L10 sud, Foneria i Foc.  Per a l'obertura d'aquest nou tram s'han incorporat 21 nous TOLA

03.09.18 - 08:49h

 L'Adrià, la Priscilla, en Daniel i la Salud  són alguns dels vint-i-un nous Tècnics d'Operacions de línies Automàtiques (TOLA) que s'han incorporat a TMB, per a gestionar l'explotació del nou tram de la L10 sud.

Tots ells disposen de formació tècnica, ja sigui de Cicle formatiu de grau superior (CFGS) o del curs intern de TOLA, i fins i tot vuit són enginyers. Provenen d'empreses de referència com Elecnor, Magneti  Marelli o Nertus, on desenvolupaven tasques tècniques i de gestió i dos d'ells van superar el procés de selecció interna, i fins ara treballaven com a Agents d'atenció al client (AAC) de metro.

Amb el compte enrere en marxa, ultimen les proves i els detalls per tal que, a partir del proper dissabte, tot funcioni a la perfecció, i finalment el metro arribi al barri de La Marina, donant resposta a una vella reivindicació dels veïns.
En els propers mesos, dins l'any 2019, s'obriran al servei les estacions de Provençana i Ciutat de la Justícia, i posteriorment el tram del polígon industrial de la Zona Franca.

Companys i companyes, sigueu molt benvinguts i tingueu molt d'èxit!

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Servei
Infraestructura
Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB