Divendres, 26 de febrer de 2021

Comiat de l’Òscar Prieto

 

Comiat de l’Òscar Prieto

El proper dijous 10 de setembre a les 10.30h, al Tanatori de Can Ruti, se celebrarà la cerimònia de comiat de l’Òscar. Ateses les mesures relacionades amb la COVID-19, l’aforament és molt limitat, però qui ho vulgui podrà fer  arribar les seves condolences virtuals.

Albert Piqué / 08.09.20 - 19:51h

La sala de vetlla estarà oberta a partir de demà, 09 de setembre entre 15h i 21.30h i dijous entre les 8h i les 10.30h, a continuació se celebrarà la cerimònia de comiat. Totes dues estaran sotmeses a les mesures relacionades amb la COVID-19, que, en aquest cas, limiten a 10 les persones que poden accedir a la vetlla, i a 48 les persones que poden accedir a la sala on se celebrarà la cerimònia.

Conscients de l’impacte de la pèrdua de l’Òscar entre els companys de TMB, per la seva condició de treballador de bus, i amb metro pel fet de ser la parella de la Lola Alegre, fem avinent l’existència d’un servei de condolences virtuals que es faran arribar a la família. Podreu accedir-hi, a partir de demà a la tarda aquí.

L’Òscar Prieto va patir un accident de moto dissabte, a primera hora de la tarda, a conseqüència del qual va perdre la vida. L’Òscar feia 14 anys que treballava a TMB, i actualment prestava servei com a conductor a la línia 47. La Lola Alegre, la seva parella, treballa com a agent d’atenció al client a la L1 del metro.

Et trobarem a faltar, Òscar!

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB