Divendres, 24 de setembre de 2021

Com veus la igualtat a TMB? Explica’ns-ho!

 

Com veus la igualtat a TMB? Explica’ns-ho!

Dins del procés de redacció dels Plans d'Igualtat sorgeix la necessitat de conèixer de primera mà la percepció del personal de TMB respecte a la igualtat d'oportunitats. Només cal contestar una petita enquesta que no comporta més de 10 minuts.

Redacció / 16.06.21 - 07:19h

L'enquesta, que és totalment anònima, pretén obtenir dades quantitatives i qualitatives de la percepció de la plantilla sobre temàtiques com la representativitat igualitària, les condicions laborals, la prevenció de l'assetjament sexual i per raó de gènere, de l'àmbit de la comunicació i la formació inclusiva i igualitària, així com propostes d'actuació.

L'enquesta, que serà diferenciada per al personal de Metro i de Bus, estarà activa entre els dies 15 de juny i 2 de juliol. Tindrà un format digital i per contestar-la es trigarà menys de deu minuts. S'hi podrà accedir a través de la intranet, de la GenTMBapp o directament mitjançant un codi QR. 

Els resultats, juntament amb la resta de dades de la investigació, seran estudiats per la consultora que està donant suport a l'elaboració dels Plans d'Igualtat.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB