Dissabte, 19 de setembre de 2020

Com podem ajudar els congressistes de la X edició del MWC?

 

MWC

Com podem ajudar els congressistes de la X edició del MWC?

Dilluns comença la desena edició del Mobile World Congress (MWC), que durarà fins dijous i omplirà la ciutat de congressistes que utilitzaran el transport públic. Et donem les claus per poder ajudar-los en els seus desplaçaments!

Redacció / 20.02.19 - 08:02h

El congrés tindrà la seu principal al recinte firal Gran Via, situat a l'Hospitalet de Llobregat, accessible mitjançant el metro amb la L9 Sud a les estacions de Fira i Europa / Fira per accedir-hi per l'entrada sud i amb la L10 Sud a la estació de Foc per accedir-hi per l'entrada nord. Les línies 9 i 10 Sud tenen correspondència amb tres línies de metro que connecten amb la ciutat de Barcelona: L1 (Torrassa), L5 (Collblanc) i L3 (Zona Universitària), a més de la L8, les línies suburbanes i les regionals d'FGC (Europa / Fira). La línia 9 Sud també enllaça el recinte firal Gran Via directament amb les terminals T1 i T2 de l'aeroport del Prat. Hi haurà senyalització informativa del congrés a les estacions de la L9 i 10 Sud, a les correspondències amb L1, L3 i L5 i a l'estació d'Espanya (L1 i L3).

Una altra via d'arribada i sortida del recinte firal de l'Hospitalet és mitjançant la xarxa de bus. La línia H12 (Gornal - Besòs Verneda), la línia V1 (Av. Esplugues-Districte Gran Via Hospitalet), la línia 46 (Aeroport-Pl. Espanya i la línia 65 (El Prat-Pl. Espanya), totes elles amb parada a Plaça d'Europa, les línies H16 (Fòrum-Pg. Zona Franca), V3 (Can Caralleu-Zona Franca) i 109 (Hospital Clínic/Polígon Zona Franca) a traves de la parada Pg. Zona Franca/Foc.

Addicionalment, l'organització del MWC ha contractat a TMB un servei especial d'autobusos que connectarà, els dies 25, 26 i 27 de febrer, de 7 a 21 hores (el dia 28 fins a les 17 hores), el recinte firal de la Gran Via amb el de Montjuïc-Pl. Espanya, on se celebrarà l'esdeveniment per a emprenedors 4YFN. 

Les alternatives i l'esquema general del dispositiu de mobilitat es mostren en un espai especial del web de TMB i les pautes principals de transport es difonen a MouTV i les pantalles d'informació de les parades de bus, entre altres canals.

Enguany les pantalles del MouTV difondran un vídeo en anglès proporcionat pels Mossos d'Esquadra, amb recomanacions i consells de seguretat destinats als congressistes.

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB