El Club Atlètic TMB treu fum

Els més de 120 membres del club han obert el curs amb molta força. Des del 19 de setembre, que van estrenar-lo amb la cursa de la Mercè, ja han participat en vuit competicions.

Redacció / 14.10.21 - 10:08h

L'any 2020 va ser un any de traspàs, un any sense curses, trails ni campionats, però aquest 2021 la situació sanitària ha millorat força i ha permès l'organització de curses arreu del món. El club Atlètic TMB ha començat a estar present en moltes d'aquestes curses.

Després de la cursa de la Mercè, de la qual ja vam informar des de GENTMB, han participat en:

• La Badtrail, el 25 de setembre. Una cursa de muntanya nocturna amb dos recorreguts, de 5 km i 15 km, en què membres del Club Atlètic TMB van participar exercint de llebres portant les banderoles del club. Cal destacar la bona cursa realitzada per Silvia Pérez, que va quedar tercera de la seva categoria.
  • 1a edició de la Nocturna Trinxavambes, que es va celebrar el 25 de setembre. Una cursa nocturna de muntanya celebrada en el marc de la Festa Major de Vallromanes, de 16km 650m amb un desnivell positiu. El Club Atlètic TMB va estar representat per Jordi Fernández i José Manuel López, que van finalitzar en la posició 22 de la general i en la 44 de la general (4t en la seva categoria) respectivament.
  • La marató de Berlín, el 26 de setembre, una de les maratons més importants del món, en què la Jacqueline Ampudia i el Juan Pablo Ruiz de Loizaga van participar i van fer uns temps de 3:54'52" i 3:56'46" respectivament.
  • Cursa popular de Parets del Vallès, el 3 d'octubre. El club ha començat el mes d'octubre participant en la 15a edició que s'ha disputat, en les distàncies de 5km i 10km.
  • La 40a edició de la cursa popular de Cornellà de Llobregat, que es va celebrar diumenge passat en les distàncies de 10 km i 5 km. Hi van participar 45 membres del club. Cal destacar la cursa que va fer Jordi Pujol Domínguez en la distància de 5 km, amb un temps de 15’17” quedant en el primer lloc, i la cursa de la Lídia Flores en la distància de 10km, en què va quedar en la tercera posició de la seva categoria.
  • La Megalítica de Tossa de Mar, de 21 km, que es va celebrar el passat diumenge i en què José Manuel López va representar el club.

Hem deixat per al final el Campionat del Món de trail – Marató de Zumaia, que es va celebrar el 3 d'octubre i que tenia un desnivell positiu de 3.000 m. El Club Atlètic TMB hi va estar representat per Jordi Fernández Cuesta. En la cursa hi van participar 100 corredors, però la pluja diluviana va ser una protagonista més, ja que va convertir el circuit en un fangar on era més fàcil patinar que córrer.

La pluja, el fred i un terreny impracticable van anar fent forat entre la majoria dels participants i al quilòmetre 20 ja s'havien retirat més de 50 corredors. El Jordi va aguantar fins al control del km 25, on va decidir retirar-se tenint en compte que té un atapeït calendari d'aquí a final de temporada i és important no lesionar-se.