Hospital El Pilar, entitat d'assistència urgent de lesions per accident de treball
Hospital El Pilar, entitat d'assistència urgent de lesions per accident de treball

Canvis en l'assistència sanitària de les lesions per accident de treball

A partir de l'1 de gener del 2017 es produiran canvis en l'assistència sanitària de les lesions per accident de treball per tal de millorar la resposta assistencial urgent davant de les necessitats derivades de possibles lesions per accident de treball. 

Servei de salut, seguretat i benestar laboral / 27.12.16 - 08:27h

En aquest sentit i per tal de millorar la resposta assistencial urgent davant de les necessitats derivades de possibles lesions per accident de treball, s'amplia l'horari del centre d'assistència primària i urgències de la Sagrera, al carrer Hondures. Estarà obert tots el dies laborables, des de les 8.00h fins a les 20.00h, ininterrompudament.  

També hi ha canvis pel que fa al centre hospitalari on cal dirigir-se en cas de necessitat d'assistència urgent, fora de l'horari del centre assistencial de la Sagrera. A partir d'ara s'haurà d'anar al servei d'urgències de l'Hospital El Pilar, al carrer Balmes, 271, en lloc de MC Mutual.

El motiu d'aquest canvi ha estat una resolució de la secretaria d'Estat de la Seguretat Social de 30 de juliol del 2015, per la qual MC Mutual no podia seguir oferint-nos els seus serveis assistencials. Per aquesta raó, s'ha dut a terme un procés públic de licitació de serveis sanitaris, del qual ha resultat guanyadora l'empresa Institut Ergos S.L., que a partir d'ara, i a través de l'Hospital El Pilar, serà l'entitat responsable de l'assistència urgent de les lesions per accident de treball del personal, així com de l'hospitalització i tractament quirúrgic, si el cas ho requerís. 

Aquest canvis no afecten l'assistència de les lesions oculars per accident de treball, que seguiran sent ateses a l'Institut Comtal d'Oftalmologia (Via Augusta, 61).  

Tot aquest conjunt de canvis que ens impliquen a tot el personal han estat traslladats als comitès de seguretat i salut i seran efectius a partir de l'1 de gener. Tal com s'informa a l'avís oficial núm. 83-137/16 de data 21/12/16,  publicat per a coneixement general. 

Per ampliar la informació sobre tot el procés de notificació, assistència sanitària i investigació dels accidents de treball, es pot consultar el procediment (P039) que està actualitzat i disponible per a tot el personal, al llibre de procediments accessible des de la intranet.

Transport públic per arribar a l'Hopital El Pilar:

<M> Fontana L3.

Línies Bus: V15, 27, 32 i N5.

FGC: L6, S5, S55 i ES (Sant Gervasi) i L7 (Pl. Molina).

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB