Divendres, 7 de maig de 2021

Bona acollida de l’acte nadalenc convocat pel conseller delegat

 

Bona acollida de l’acte nadalenc convocat pel conseller delegat

En l'acte, que va comptar amb la participació de la presidenta de TMB i del conseller delegat, es va donar a conèixer el nom dels guanyadors del concurs “Aquest Nadal, demana un desig”, i va ser l'estrena del Jerusalema challenge protagonitzat pels treballadors de TMB.

Albert Piqué / 21.12.20 - 11:16h

Va ser un acte breu, però emotiu, en què la presidenta i el conseller delegat es van dirigir als treballadors, per fer un repàs del 2020 i desitjar-los molt bones festes.

A continuació es van projectar uns quants vídeos de desitjos enviats per treballadors, i finalment es descobririen els dos guanyadors: Félix Bataller i Miquel Quer, que gaudiran amb el premi d'un sopar de Nadal o un sopar de Cap d'Any (a escollir) per a 6 persones del restaurant Hoffman, servit a casa.

L'esdeveniment es va concloure amb la projecció del Jerusalema challenge, la felicitació nadalenca dels treballadors i treballadores de TMB, que sota la coordinació d'un equip de voluntaris formats per l'Esther Subirats, el Germán García, la Susana Vega i l'Alícia Díaz, volen agrair l'esforç, la col·laboració i la professionalitat mostrats pels treballadors en aquests mesos tan difícils de la pandèmia.

Si voleu totrnar a veure l'esdeveniment, podeu fer-ho aquí

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB