Dissabte, 6 de març de 2021

El Banc dels Aliments agraeix la col·laboració de TMB

 

El Banc dels Aliments agraeix la col·laboració de TMB

TMB ha reforçat la seva col·laboració, en un any especialment difícil, cedint més suports publicitaris per a la campanya.

Redacció / 19.01.21 - 10:04h

Del 16 de novembre al 16 de desembre, l'empresa ha donat suport a la difusió de la campanya del Gran Recapte d'Aliments que cada any organitza el Banc dels Aliments cedint suports publicitaris a la xarxa de metro, com han estat 50 opis, publicitat en 5 autobusos, un espot publicitari a TMB Recomana i a les pantalles de MouTV, mencions a les xarxes socials, així com un article a TMB Notícies.

Cal destacar, un any més, la col·laboració de la GenTMB amb el Gran Recapte d'Aliments. Aquest any s'ha fet entrega al Banc dels Aliments de 505 lots de Nadal que no han estat recollits pels empleats, com a mostra de solidaritat i ajuda als més necessitats.

Com a conseqüència de la pandèmia, aquesta 12a edició ha estat un gran repte per al Banc dels Aliments, que ha hagut de canviar el format de donacions i, en lloc de la tradicional recollida massiva d'aliments als supermercats, ha fet una campanya de donacions monetàries. Aquest gran repte, una vegada més, ha estat un èxit gràcies als ciutadans, ja que s'han recollit 7.600.077€.

El Banc dels Aliments ha volgut agrair aquesta solidaritat i ha enviat una carta de reconeixement a la solidaritat de la GenTMB que reproduïm al peu de l'article.

Documents: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB