Dimecres, 12 d'agost de 2020

Balanç del compromís social de TMB de l’any 2019

 

Balanç del compromís social de TMB de l’any 2019

La dedicació de la GenTMB que ha participat en les diverses propostes solidàries de l’empresa permet fer un balanç exitós del compromís social de TMB durant el 2019.

Redacció / 13.01.20 - 09:35h

L’any 2019, s’ha tancat amb la xifra de 639 voluntaris que han desenvolupat activitats en les diferents modalitats existents: conductor, mecànic, monitor de TMB Educa, guia de metro, voluntari per un dia i col·laborador de l’ONG Conductors Solidaris de Catalunya (CSC).

Al llarg de l’any passat, s’han fet 43 serveis especials de bus solidari amb la participació de 16 conductors voluntaris, que hi han dedicat un total de 176 hores i han beneficiat 891 persones. 

Al metro s’han fet 8 tallers per al foment de l’autonomia en els quals van participar 10 guies voluntaris, que hi han invertit un total de 32 hores i que han beneficiat  64 persones amb discapacitat. 

Cal destacar les tres accions de dinamització social de la xarxa de metro amb una exposició fotogràfica de Save the Children amb motiu de la celebració del seu centenari, un “photocall” contra la violència masclista a càrrec de la Fundació SETBA i lectura del manifest institucional amb motiu del 25-N i, finalment, una campanya de captació de donants de moll de l’os promoguda pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

En l’apartat dels canals de comunicació de TMB, 66 entitats del tercer sector d’acció social han tingut visibilitat per donar a conèixer els seus projectes, iniciatives i campanyes.

Tanquem el repàs del compromís social al llarg de l’any 2019 amb les 3 iniciatives sobre les afectacions de salut derivades de l’exposició a l’amiant, amb finalitat pedagògica i de sensibilització, que s’han desenvolupat durant el darrer trimestre de l’any amb motiu de la 9a edició de la iniciativa solidària Mou-te contra les “Afectacions de la salut provocades per l’amiant”, la campanya solidària de TMB escollida pels seus treballadors. Les 3 iniciatives han estat: dues conferències a càrrec d’experts en la matèria (una a la seu del Parc Científic de Barcelona i una altra a l’Hospital General de la Vall d’Hebron), una exposició de producció pròpia a l’espai Mercè Sala i la difusió de la campanya de finançament col·lectiu organitzada per Aromics per al finançament de la recerca d’un fàrmac contra el mesotelioma maligne.

A tots, gràcies!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB