Divendres, 29 de maig de 2020

Balanç de les activitats socials, culturals i esportives de TMB 2015-2016

 

Balanç de les activitats socials, culturals i esportives de TMB 2015-2016

Activitats socials i esportives com són la coral i el tai-txi ja són un clàssic en les nostres empreses, però des de fa sis anys i malgrat les dificultats pressupostàries s'ha aconseguit, gràcies a totes les persones involucrades, no només mantenir-les, sinó fer-les créixer.

Redacció - Ángel Rodríguez Lerma, tècnic de desenvolupament de polítiques d'igualtat, participació i integració / 06.09.16 - 10:19h

Són moltes i ben diferents les activitats socials, culturals i esportives que es desenvolupen a TMB i que han tingut, des del moment de la seva creació, molt bona acollida. Aquest és el cas del grup de pintura, que porta en marxa des de l'inici de les activitats ara ja fa sis anys, i que per a aquest curs ha penjat el cartell de "No hi ha vacants, inscripció tancada". Com que es tracta d'un problema d'espais, s'espera que aviat s'haurà pogut solucionar. 

Una altra de les activitats més antigues i amb major reconeixement és el tai-txi, on hi ha poques places disponibles. Això és fruit de la fama i vàlua del seu professor, el Domingo González. 

El grup de fotografia, AFE-TMB, creix cada any amb més tallers, cursos i conferències, així com  sortides, exposicions, etc. Aquestes són algunes de les activitats que any rere any creixen. Cal destacar que el grup participa, com a fotògrafs altruistes, en carreres solidàries cedint les seves fotos per vendre i ajudar així a aconseguir els fons necessaris que ha d'aportar l'equip de TMB.

La lliga social de pàdel és una altra activitat en ascens que enguany entrarà en la seva tercera edició. Les claus d'aquest èxit són tres: la flexibilitat a l'hora d'organitzar els partits, que sigui mixta i la creació de categories voluntàries. Paral·lelament, hi ha tornejos estacionals de pàdel, tot plegat amb l'objectiu de passar una bona estona i fer esport.

El grup excursionista és un altre clar exemple d'èxit. No només per les sortides d'un dia o  fins i tot més curtes, que tenen un gran seguiment i molta acceptació, sinó que han aconseguit tenir una sortida clàssica com el  cap de setmana de raquetes o esquí a Núria. Els interessats a participar en alguna d'aquestes activitats caldrà que estiguin molt atents a les convocatòries, ja que és possible que s'hagin de limitar les places de la propera sortida.

Una altra de les joies és el Grup Atlètic TMB. És un grup que participa en diferents proves que van des de petita i mitjana distància fins a maratons. També participen en carreres d'empreses amb resultats espectaculars, i juntament amb membres del grup de fotografia i del grup excursionista participen anualment en la carrera solidària Magic Line. 

Per tancar el repàs, cal destacar el grup de BTT, que continua organitzant sortides, i la coral, que amb les seves actuacions porten l'alegria de la música i del cant als casals de persones grans; tot un exemple de solidaritat. 

També s'han realitzat, en anys anteriors, activitats que es poden tornar a realitzar si hi ha un nombre de persones suficient per a això, tenint en compte que no hi ha ajudes econòmiques però sí de lloc i mitjans per realitzar-les, activitats com el ioga o la dansa del ventre.

Més participants i més activitats

Una de les millors maneres de conèixer persones de diferents àmbits de TMB és participant en les activitats, ja sigui en sales o a l'aire lliure, i una de les més eficaces per mantenir-les vives és que el nombre de participants no pari de créixer. 

Tothom pot proposar iniciatives, i si es poden dur a terme perquè compleixen amb el que se n'espera (foment de les relacions interpersonals, cultura, salut, esport, etc.), des del Servei de Salut, Seguretat i Benestar Laboral, concretament, des del seu departament de Polítiques d'Igualtat i Integració, s'intentarà impulsar-les i promoure-les.

Per aclarir quaselvol dubte podeu contactar amb el coordinador de totes les activitats culturals, esportives i socials de TMB, l'Àngel Rodríguez Lerma, arodriguez@tmb.cat

Com hi podeu participar

Atletisme, participació en curses com a Grup Atlètic TMB. Josué León (jleon@tmb.cat)

Ciclisme/BTT, sortides i proves de muntanya. Juan Antonio Vega (javega@tmb.cat)

Coral. Eladio de Miguel (edemiguel@tmb.cat)

Excursionisme/geocaching, excursions i sortides caps de setmana. Manuel Iribarne (miribarne@tmb.cat)

Torneig pàdel. Miguel A. Salgado (masalgado@tmb.cat)

Lliga social de pàdel. Jaime Carrasco (jcarrasco@tmb.cat)

Fotografia. Miguel Á. Benito (mabenito@tmb.cat)

Pintura. Carme Vidal (cvidal@tmb.cat)

Tai-txi. Domingo González (dgonzalez@tmb.cat)

El departament de Polítiques d'Igualtat i Integració agraeix a tots els responsables de cadascuna de les activitats l’esforç i dedicació desinteressada, ja que sense ells no hauria estat possible fer-les.

Per consultar les activitats i trobar total la informació relativa, podeu consultar  http://tmbnet/rrhh/RH_5_PREVENCIO_SALUT/Servei_Prevencio_i_Salut_Laboral...

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB