Dissabte, 6 de març de 2021

Autobusos i Metro, presents al Fòrum virtual ETSEIB 2020

 

Autobusos i Metro, presents al Fòrum virtual ETSEIB 2020

Un excel·lent punt de trobada entre l'empresa i els estudiants i una magnífica oportunitat per a una primera presa de contacte amb el futur professional de l'estudiant.

M. Isabel Pedrico, responsable d'Atracció de Talent a TMB / 30.11.20 - 07:19h

El dia 25 de novembre, TMB va estar present a la 30a edició del Fòrum de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona, ETSEIB, la fira professional del sector industrial més important de Catalunya i una referència en l'entorn acadèmic d'estudiants d'enginyeria.

El fòrum, que està organitzat per estudiants i per als estudiants, es dirigeix majoritàriament a aquells alumnes de darrer any i màster de l'ETSEIB i del conjunt de tota la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb l'objectiu d'apropar i facilitar als alumnes l'entrada al món laboral. TMB va estar present a la fira amb un estand virtual coordinat per l'Àrea d'Organització i Persones - Servei de RRHH, que va comptar amb 50 estudiants inscrits a la conferència.

M. Isabel Pedrico, responsable de l'Atracció de Talent a TMB, va fer una conferència motivacional cap als estudiants que desitgin tenir la primera experiència professional a TMB, amb un programa d'aprenentatge ad hoc que els permeti estar preparats i poder optar a futurs processos de selecció. A continuació, Josep Mensión, director de l'Àrea de Serveis Centrals i Infraestructures de Bus, els va parlar sobre L'enginyeria a la Direcció de la Xarxa de Bus, on va explicar les diverses especialitats i tasques principals que desenvolupen els enginyers en les diferents unitats i departaments de Bus. Finalment, va intervenir Joan Carles Gallego, cap de línia de la L9, L10 i L11, que va impartir la conferència titulada Comença amb nosaltres el teu nou viatge professional, en la qual va explicar als estudiants d'enginyeria què hi ha darrere d'allò que tothom veu al servei diari de metro, com són els sistemes, els equipaments, la infraestructura, etc. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB