Alfredo Segarra, conductor d’autobús participa en el festival de curtmetratges BaiDeFest

El curtmetratge, Kent, basat en el relat del mateix títol, d’Alfredo Segarra participarà en la cinquena edició del festival de curts fantàstics i de terror de l’Alt Empordà, que se celebrarà aquest diumenge a Roses.

Redacció / 09.11.22 - 11:06h

El conte de l’Alfredo, Kent, ens relata que algú entra a robar de nit per la finestra de la cuina al pis d'un home invident. És sorprès pel mateix i aprofitant que no el pot veure comencen una conversa on el lladre li explica a l'home una història molt surrealista sobre perquè està fugint de la justícia i .....

L’Alfredo va ser entrevistat per GenTMB al juliol del 2015 amb motiu la publicació del llibreDonde está el cuerpo...’, d’Ediciones Dédalo, un llibre amb 40 relats curts. Tots els beneficis que va generar la venda del llibre van ser destinats a l’Asociación Hermano Mayor.

L’Alfredo té vena artística. A part d’escriure novel·les i relats il·lustrats, en l’aspecte artístic ha ofert diverses exposicions en sales de Barcelona, Sant Boi de Llobregat, Arenys de Mar, Viladecans o Reus, entre altres. Ha dissenyat portades de llibres per a editorials com Ediciones Dédalo, Célebre Editorial i autoedicions d’autors, i ha il·lustrat els llibres La benvinguda dels xiprers, d’Aurora Giménez, i El Miracle, de Hilaneh Saad. Ha participat en concursos nacionals i internacionals i les seves obres s’han exposat en ciutats com Bagdad, Oslo i Budapest.

La vena solidària també destaca en l’Alfredo, ja que ha participat en obres solidàries per recollir fons per a diverses associacions com “Tots som santboians”, per a nois amb discapacitat intel·lectual, i per recollir fons per a camps de refugiats a Palestina. Col·labora habitualment amb el CCCA Can Castells Centre d’Art, de Sant Boi de Llobregat, participant en les exposicions col·lectives “Cosmos”, participant en l’apartat de museística virtual “Animals autòctons”, i en les particulars “Espai de trànsit” i “ARTstronomía”.

Respecte al setè art, ha dissenyat caràtules de pel·lícules i col·labora amb el festival de cinema fantàstic Fantboi, que cada any realitza una exposició sobre obres relacionades amb el cinema fantàstic i de terror, i que actualment ja està preparant la propera edició. Així mateix, està preparant una exposició titulada “Looks per al CCCA”, i per a la propera edició del festival de música Altaveu, prepara retrats de llegendes del rock per dur a terme una exposició paral·lela al festival.

El curtmetratge està dirigit pel Jorge Izquierdo, empleat de Metro.

Podeu llegir l’entrevista i veure’n un extracte en el vídeo que li vam fer.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB