Divendres, 29 de maig de 2020

Acollida al nou personal

 

Acollida al nou personal

Quaranta persones participen a la Benvinguda a TMB, visitant els principals centres de treball i coneixent part de la història de la companyia.

Redacció - Montse Castro / 05.08.19 - 10:07h

El dies 22 i 23 de juliol, 19 empleats/des i el dies 29 i 30 juliol, 21 empleats/des van rebre la benvinguda a càrrec de la Direcció de Persones de TMB que els hi van fer una presentació inicial juntament amb les presentacions de les diferents Direccions de TMB. Tot seguit van fer una visita  a les instal·lacions del Centre Operatiu de Negoci de Zona Franca, que és especialista en autobusos de gas, i a la cotxera de metro de línies automàtiques al ZAL.

També se'ls va presentar els centres de Seguretat i Protecció Civil, el Centre de Control de Metro, CCM, el Centre de Informació i comunicació, iCOM, i el Centre de Suport Tecnològic, CST, tots ells ubicats al centre de treball de Sagrera.

Posteriorment es van traslladar al Centre Operatiu de Triangle per visitar la cotxera que és especialista en busos elèctrics i el Centre de Suport a la Xarxa, CSX, de Bus.

Durant aquestes jornades han pogut visitar l'ACLO 410 i un DODGE que formen part de la col·lecció de vehicles històrics de la fundació TMB.

El 40 nous empleats, que són administratius i tècnics dels àmbits d'assessoria jurídica; direcció de persones; direcció executiva econòmic financera, direcció executiva, innovació, tecnologia i internacional, direcció executiva de màrqueting, direcció xarxa de bus i direcció xarxa de metro, van contestar una enquesta sobre el procés d'acollida.
Van valorar molt positivament les jornades i van destacar el fet de poder veure en directe l'activitat de la companyia i conèixer les diferents àrees.

Objectiu de l'acollida

L'acollida té com a objectiu facilitar la presa de contacte del treballador que s'incorpora a la organització amb el lloc de treball, l'entorn on es desenvolupa i els recursos i serveis de què disposa.

Aquestes jornades permeten que cada un dels participants adquireixi uns coneixements generals i rellevants sobre el funcionament de la nostra empresa, la missió, visió i valors de la companyia.
L'acollida ajuda a tenir una visió més global de l'empresa i a entendre la importància que tenen tots els departaments per complir l'objectiu diari de donar servei al ciutadà. A més a més, potencia el corporativisme i fa equip.

Més informació sobre les acollides a TMB podeu contactar amb la Montserrat Castro del Servei de Transformació Organitzacional i de Persones, al telèfon 93.298.7185 o per correu electrònic  mcastros@tmb.cat .

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB