Dissabte, 17 de novembre de 2018

La 3a edició de la lliga de pàdel TMB entra a la recta final

 

Pàdel

La 3a edició de la lliga de pàdel TMB entra a la recta final

Entre els mesos de maig i juny, vuit parelles jugaran els partits eliminatoris per arribar a la final de la 3a edició de la lliga de pàdel TMB.

Redacció / 10.05.17 - 15:08h

Els partits de quarts ja estan escalfant motors. Javier Vázquez Ruiz i  Mariano Puértolas Pedra; Francesc Esteve i Gorka López Ortega;  Juan José García Ávila i Juan Carlos Rincón Galán; José Sánchez Moreno i Jaime Carrasco Escudero; Pere Márquez Mercado i  José Alberto Borrajo Grande; Lluís Márquez Mercado i  Sergio Edo Arquero; Miguel Salgado Santamarina i  David Navea Vida, i Juan Carlos Nuñez i José Agüero Ramos són els components de les vuit parelles que lluitaran per arribar a la final d'aquesta tercera edició.

Vint-i-dos equips entre les tres categories, or, plata i bronze, van començar la competició al mes d'octubre i l'acabaran trenta-un equips inscrits en aquesta edició. La lliga social de pàdel és una de les competicions que més seguidors té a TMB. 

Si estàs interessat a jugar en les properes edicions, pots posar-te en contacte amb Jaime Carrasco Escudero jcarrasco@tmb.cat

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB