Dissabte, 6 de març de 2021

2a Trobada d’antics alumnes de les Escoles Comercials Montserrat

 

2a trobada Escoles Comercials Montserrat

2a Trobada d’antics alumnes de les Escoles Comercials Montserrat

Cent quaranta-dos antics alumnes i professors es van aplegar dissabte passat amb l'objectiu de recordar els bons moments viscuts a l'escola del metro.

Redacció / 14.11.16 - 16:24h

Dissabte passat es va celebrar la segona trobada d'antics alumnes de les Escoles Comercials Montserrat, les antigues escoles per als fills dels empleats del Ferrocarril Metropolità de Barcelona. 

Salutacions, petons, abraçades i cares de sorpresa de trobar-se molts anys després, ja que l'esdeveniment ha permès retrobar els companys de classe i de pupitre i professors, així com participar en un recorregut per l'actual escola, que té el nom de Cavall Bernat.

Després de les salutacions es va fer una visita al teatre de l'escola, on hi va haver un petit homenatge als professors que van assistir a la trobada: Concepción Plasencia, Amalia Escuin, M. Jesús Alonso, Elena Rakosnik, Rosa María Muñoz, Paulino Oviedo i José M. Marzo Marco. Tot seguit es va fer una competició entre alumnes de Roma i Cartago per acabar cantant l'himne de les Escoles Comercials Montserrat.

La trobada va ser possible gràcies a la feina de dos dels antics alumnes, Vicente Rodríguez i M. José Guillén Navarrete, que, a part d'organitzar la trobada, van preparar una exposició fotogràfica i d'objectes i records relacionats amb les escoles que han aportat exalumnes. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB