Diumenge, 5 de juliol de 2020

2a promoció de tutors d'FP Dual a Bus

 

2a promoció de tutors d'FP Dual a Bus

Dijous passat, a l’aula de formació de Triangle va tenir lloc la darrera sessió de formació dels tutors d’empresa d’alumnes d'FP Dual.

Encarnación López Sola, responsable de l'unitat de formació / 14.12.18 - 11:36h

Vuit responsables de torn dels tallers de material mòbil de Bus assoleixen amb èxit la seva formació per a desenvolupar les funcions de tutors d’alumnes de FP Dual de les famílies professionals de transport i manteniment de vehicles i d’instal·lació i manteniment respectivament.

Un valor afegit o diferencial és el que TMB aporta als cicles formatius relacionats amb el sector tecnològic, tècnic i organitzatiu i en aquest sentit dona resposta a les necessitats del mercat laboral apostant per la col·laboració amb els centres de formació professional en el procés formatiu dels alumnes. Concretament es participa en els cicles formatius de grau mitjà d’electromecànica de vehicles automòbils, i el de grau superior de tècnic o tècnica superior en automoció en el cas de Bus; i en els cicles formatius de grau mitjà de tècnic o tècnica de manteniment de material rodant ferroviari, i el de grau superior de tècnic o tècnica superior en mecatrònica industrial  en el cas de Metro.

Per a saber més detalls sobre l'FP Dual i l'estada a l'empresa dels alumnes podeu accedir al següent l'enllaç

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB