Dissabte, 6 de març de 2021

2a Jornada de Prevenció de l’Obesitat i el Sobrepès

 

Menjar saludable

2a Jornada de Prevenció de l’Obesitat i el Sobrepès

El divendres 20 de setembre se celebrarà al centre de treball de Santa Eulàlia una jornada de prevenció de l’obesitat.

Redacció - Servei de Prevenció / 05.09.13 - 08:35h

L’èxit assolit durant la primera jornada que es va celebrar al CON de Zona Franca i a l’edifici d’oficines de TMB el passat 19 d’abril ha animat el Servei de Prevenció a fer-ne una segona edició al centre de treball de Sta. Eulàlia.

La Jornada estarà liderada per l’equip sanitari de TMB, amb la col·laboració del Dr. Manel Carrillo, metge nutricionista que fa dotze anys que col·labora amb l’empresa. L’objectiu principal de la jornada i de la resta d’activitats de promoció de la salut que es realitzen és continuar sensibilitzant-nos de la importància d’una bona alimentació i uns hàbits de vida saludables. Per mitjà d’aquesta acció també es vol informar que es manté el programa assistencial per al tractament de l’obesitat, dirigit a totes les persones que tinguin aquesta afecció i vulguin iniciar un procés d’ajut per perdre pes.

A partir de les 9 del matí fins a les 15 hores, a la 4a planta de les instal·lacions de l’edifici de Santa Eulàlia,  s’informarà sobre diferents temes relacionats amb el pes saludable i com prevenir l’obesitat: de què es tracta, quines conseqüències perjudicials té per a la salut, consells sobre alimentació equilibrada i sana, composició dels aliments, calories, activitat física, motivació, etc. Al mateix espai es faran algunes proves, com el càlcul d’IMC (índex de massa corporal) i de la distribució del greix al cos, mesura de la tensió arterial, etc.

L’assistència a la jornada és voluntària i gratuïta per a tots aquells empleats que hi puguin estar interessats.

Vols perdre pes i no saps com? Ho has intentat i no te’n surts?
Et podem ajudar. Vine a la Jornada per prevenir l'obesitat i t’ho expliquem!
20 de setembre a l’edifici Santa Eulàlia (4ª planta), de 9.00 a 15.00h.

Els treballadors interessats a obtenir més informació o inscriure’s al programa poden consultar el Servei de Prevenció-Medicina del Treball (tel. 932 148 077, intern: 88077).

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB